Lundbergs pressgjuteri

Lundbergs pressgjuteri

Lundbergs Pressgjuteri i småländska Vrigstad pressgjuter aluminiumdetaljer i olika legeringar. Sedan 1947 har man arbetat målmedvetet med en innerlig passion för pressgjutning och genom det skaffat både den erfarenhet och kunskap som behövs för att nå en ledande position i branschen.

Lundbergs vill vara ”det personliga pressgjuteriet” och vet att relationer som bygger på ömsesidigt förtroende ger tillväxt, något som syns i företagets långa kundsamarbeten. Lundbergs tror på fasta handslag och stadiga blickar, på yrkeskunskap och genuint intresse för sina kunders verksamhet. Lundbergs är trots sina dryga 65 år i branschen också ”grönare än någonsin” – genom att bland annat använda återvunnen aluminium, återvinna sin processenergi och köpa grön el tar man nämligen ansvar både för energi och miljö.

Med inspirerande innehåll och fantastiska bilder på både personal och produktion lanserades under hösten 2014 Lundbergs nya webbsida. Med denna nya plattform vill man förmedla både sina ambitioner som det gröna och personliga gjuteriet, men även dela med sig av hårda fakta och goda råd kring pressgjutning i allmänhet. Webbsidan är byggd på en färdig WordPress-mall och de fina bilderna är tagna av fotograf Sara Landstedt.

2014-12-08